Å handle etter en bil er stressende hvis du ikke er sikker på hva du gjør. Å få en god avtale, og å få en bil som er i god form, er det du sannsynligvis leter etter. Denne guiden vil lære deg det grunnleggende om bilhandel. Les nedenfor og lær hva du kan gjøre for å få opplevelsen til å gå greit.

Aldri kjøp bil ved ditt første kjøp til utstillingslokalet. Hver bilforhandler vil prøve å få deg til å gå ut med et nytt sett med nøkler i hånden. Selv om dette kan være fristende, forstå at dette er et stort kjøp. Ta deg tid til å shoppe og sørg for at avtalen du blir tilbudt, er den beste for deg.

Hvis du ikke kan gjøre en avtale, kan du kaste bort penger. En person skal aldri ende opp med å betale klistremerkeprisen. Prisene på klistremerker er merket med vilje, slik at forhandleren har rom for å forhandle.

Før du til og med går inn i et forhandler, må du vite hva slags bil du vil ha. Hvis du har barn, bør du kanskje lete etter en varebil eller en stor SUV. Hvis det bare er deg, vil du kanskje ha noe mer sportslig. Uansett vil det å vite hva du vil gjøre hele prosessen med å kjøpe en bil enklere.

Før du signerer en kontrakt, må du ta deg tid til å lese hver linje, inkludert små bokstaver. Hvis det er noe oppført som du ikke forstår, må du ikke signere før du får et svar du forstår. Ubehagelige selgere kan bruke en kontrakt for å sette inn mange avgifter som ikke ble diskutert.

Hvis du er bekymret for å motstå salgstaktikk med sterke armer, kan du ta en venn med på handleturen. Få en venn eller et familiemedlem til å hjelpe deg med å stille de viktige spørsmålene og forhandle om en pris. Fortell vennen din hvilket budsjett du ser på.

Når du vurderer å kjøpe en brukt bil, må alltid mekanikeren sjekke den først. Du er ikke en kvalifisert mekaniker som er utdannet til å oppdage problemer eller reparasjoner, så du må ta det med til en profesjonell. Vær forberedt på å betale $ 100 eller så for denne tjenesten, men det kan ende opp med å spare deg for tusenvis.

Sett et budsjett og hold deg til det når du handler en bil. Det kan være veldig vanskelig å holde seg til et budsjett når du finner en bil du virkelig vil ha, men det er ikke noe bra med et impulskjøp. Finn ut hva du har råd før du begynner å lete slik at du ikke bryter banken.

Hvis du handler bilen din, kan du ta den med til en detaljhandel og få polstring og tepper rengjort sammen med vask og voks. Å gjøre denne ene tingen kan vanligvis gi deg flere hundre dollar eller mer i innbytteverdi sammenlignet med en bil som ikke er ren.

Nå som du vet hva du trenger å gjøre når du handler på bil, bør du føle deg mer komfortabel. Ikke la drømmebilen gli unna! Hvis du bruker denne guiden, vil du oppdage at du kan få bilen du ønsker med mindre innsats.